Jooga

Jooga
Fyysinen voima, liikkuvuus ja tasapaino kehittyvät pikkuhiljaa. Kehoa ohjataan asanoihin lempeästi kuunnellen kehon tuntemuksia, juuri itselle sopivasti. Tärkein ei ole se miltä näyttää, vaan se miltä tuntuu. Keskittyminen kehontuntemukseen on opeteltava. Olet yksin itsesi kanssa. Tunnin aikana keskityt vain itseesi, unohdat kaiken muun.
Jooga kuuluu kaikille, kokoon, ikään tai notkeuteen katsomatta.
Pidän viikkotunteja Littoistenjärven rannalla, Villa Järvelän kauniissa, vanhassa salissa.

Jooga – Joogatunnilla opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan kehoa, lempeän Hathajoogan keinoin. Fyysinen voima, liikkuvuus ja tasapaino kehittyvät pikkuhiljaa. Kehoa ohjataan asanoihin lempeästi kuunnellen kehon tuntemuksia, juuri itselle sopivasti. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Alku- ja loppurentoutuksessa soitetaan maagisia Äänimaljoja.


Äänimaljarentoutus – Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Kaikki maljat soivat omaa tarinaansa, huumaavia sointuja. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat. Ääniaaltojen värähtelyt resonoivat kehossamme. Lepäät pehmeällä alustallasi, suljet silmäsi ja nautit, rentoudut täysin.

Jooga&Äänimaljarentoutus
MAANANTAI klo. 18-19
TIISTAI klo. 17-18
KESKIVIIKKO klo. 18-19


Äänimaljarentoutus
TIISTAI klo. 18.30-19.30

Hinnat:

15€/kerta
10-kortti 130€


Maksuvälineinä käyvät käteinen, kortit, sekä Smartum (ei kortti), Eazybreak, TYKY, Virike ja ePassi. Maksu tuntien yhteydessä. Salissa upeita Gurus-Joogamattoja ja filttejä lainattavaksi. Varaathan paikkasi tunneille etukäteen. Järveläntie 133, Turku.
Tervetuloa!

Tuntivaraus >>

ANETTE ~ HUILA
Hyvinvointivalmentaja, Joogaohjaaja, Äänimaljarentouttaja, Personal Trainer ja Kosmetologi. Hyvinvoinnin lähettiläs, joka on löytänyt itsensä ja tiensä parempaan elämään, pysähtymällä. TEMPPELIN EMÄNTÄ- sivustolta löydät hyvinvointiin liittyvät palvelut, kivan Blogin, sekä hyvinvoinnin Puodin. Puodin, jossa tarjolla laadukkaita tuotteita joogaan ja hyvinvointiin – luontoa kunnioittaen.
Palaa juurillesi. Kunnioita Temppeliäsi.

Temppelin Emäntä – Temppelin Emäntä (temppelinemanta.fi)>>

anette.huila@temppelinemanta.fi
+358 50 388 1701