SUP-laudat

SUP-LAUTOJEN VUOKRAUS
SUP-lauta vuokraus tapahtuu saunojen kioskilta sauna-aikojemme puitteissa. Tästä pääset varauskalenteriin >> Varaukset vain varauskalenterimme kautta, emme ota vastaan varauksia puhelimitse.

Käytössämme on kuusi lautaa ja pakettiin kuuluu aina myös pelastusliivit. Suppailu ei vaadi aikaisempaa kokemusta, henkilökuntamme opastaa alkuun (opastus sisältyy vuokra-aikaan). SUP- laudalla melotaan seisten (tai istuen) keskellä lautaa. Huomioi että vastatuuleen on raskaampaa meloa ja suosittelemmekin, että tuulisella säällä melot vain lähellä ja rannan tuntumassa. Kunnioita kuitenkin mökkiläisten ja rannan tuntumassa asuvien yksityisyyttä melomalla niiltä kohdin kauempana.

Opastus SUP-lautojen käyttöön


Vuokraamme SUP- lautoja ainoastaan täysi-ikäisille ja uimataitoisille, maksu suoritetaan kioskilla etukäteen käteisellä tai kortilla. Säilytämme ajokorttia/passia panttina vuokrauksen ajan. Jokainen suppailee omalla vastuulla. Lapset voivat suppailla vanhempien seurassa ja vastuulla. SUP-laudan vuokraaja on vastuussa laudan palauttamisesta ajoissa, ylimenevästä ajasta veloitamme 20€ alkavalta tunnilta. Jos vuokra-aika syystä tai toisesta ylittyy aukioloaikojemme ulkopuolelle, veloitamme 50€/ alkava tunti. Asiakkaan on myös omakustanteisesti palautettava lauta esim auton kyydillä, siinä tapauksessa että esim tuuli on yltynyt, eikä jaksa enää meloa takaisin.


Hinnat:

1 tunti 20€

2 tuntia 35€

3 tuntia 40€

SUP-lautojen vuokrausta Littoistenjärvellä (Littoisissa, Liedossa, Kaarinassa, Turussa)
SUP-lautojen vuokrausta Littoistenjärvellä